Nieuw boek! Het achtvoudige pad

Mijn nieuwe boek Het achtvoudige pad is uit!


Een verhaal over Sarah die zich in het mystieke Engeland laat meevoeren door het boeddhistische achtvoudige pad.

Een verhaal over de vrij wil versus het lijden

Het overleven, het aanpassen aan wat anderen van ons verwachten en het diepe innerlijke verlangen om weer bij de kern van onszelf te komen. Een fictieve spirituele roman dat zich in het Engeland van nu afspeelt.

Beoordeling uitgever

Dat Boeddha en zijn leer nog altijd relevant zijn, laat jij zien met jouw spirituele roman. Door af te wisselen tussen het lopende verhaal waarin Sarah haar zoektocht naar geluk onderneemt, en de dagboekaantekeningen van de personages, laat je naast de uitwerking van het verhaal zelf ook ruimte voor expliciete filosofische vraagstellingen en zet je aan tot reflectie.

Zo heb je een gebalanceerd geheel weten neer te zetten, waarmee je de lezer aanspoort om ook het eigen leven te overdenken en bijvoorbeeld de vraag: ‘Wat is vrije wil en hoeverre zijn we zelf de kapitein op de schip van ons levensverloop?’ op eigen situatie toe te passen.

Sarah brengt die leer zelf in de praktijk en omdat je haar met laagdrempelige bewoordingen hebt neergezet als een uiterst leergierige dame, verlopen de acht paden moeiteloos in elkaar over.

Wat het meest bijblijft na het neerleggen van het werk, is dat de leer tijdloos, altijd relevant en voor eenieder tot in zekere mate toepasbaar is. 

Te bestellen via de webwinkel van Boekscout. www.boekscout.nl

No comments yet.

Geef een reactie